Vind hier de ervaringsverhalen! Ze geven moed, geruststelling, herkenning en verbinding.. Online magazine geniet van het leven met parkinson.

Blue Monday

Dan denk ik heb ik een hekel aan de kleur blauw. Helemaal niet. Blauw is rustgevend. Ik kijk graag naar een blauwe zee en mijn blauwe auto is ook helemaal mijn lievelingsauto en geniet elke keer weer van de kleur.

Waarom dan blauwe maandag en niet grijze maandag.

Er zijn heel veel dingen waar je je depri over kan voelen. Maar dat zit niet in mijn aard. En als iets niet gaat zoals ik het zou willen. Dan ga ik kijken hoe ik dit kan veranderen. Of er nog meer voor knokken.

Altijd de dingen doen waar je jezelf gelukkig mee maakt. En op de weg daar naar toe maak je misschien ook andere mensen gelukkig. Wat maakt jou wie jij wilt zijn. Ik vind het geweldig om mee te denken en iets leuks neer te zetten, mensen te informeren. Genieten van de mooie dingen die op je pad komen. Heerlijk genieten van het zonnetje. Of een mooie avond te beleven bij het afscheidsoptreden van Rob de Nijs?

En ik mag dit jaar nog iets unieks doen. Meehelpen bij The Parkinson Games.

Als ik nou ook nog snel een job zou kunnen vinden,  dan kan ik nog een stukje gelukkiger worden door de veranderingen die dat teweeg brengt.

Laten we het vandaag gewoon Positive Monday noemen. Altijd proberen alles positief te zien. Een dag een deprimerende naam geven, daar zie ik het nut niet van in.

Of zoals mijn Parkinsonervaringsvriend Peter wel eens zegt: geen blue monday maar beautifull monday.

Ik wens jullie nog een hele mooie maandag. Geniet van deze dag!