Hard aan het werk achter de schermen.

Het is tijd om te laten zien wie ik ben!

Op dit moment erg druk met een zelf bedacht project. Een super mooi project. Een project waar ik veel van mezelf in kwijt kan. Maar ook een project waarbij ik anderen iets moois wil geven. Een mooi raadsel voor de zomer.

Na de zomer, ergens in augustus / september vertel ik jullie meer over mijn nieuwe project. Zo leuk om met iets nieuws bezig te zijn. Maar nu nog even MIJN GEHEIMPJE.

Iets leuks doen en een beetje spanning voelen. Maar ook de mensen die je alvast vertelt over je nieuwe project. De mooie lovende woorden te horen, dat geeft mij weer een glimlach en is goed voor mijn dopamine level.

De vele ideeen. Elke dag weer. Mooi om dat nu om te zetten naar iets moois voor anderen en voor mijzelf! En dit verder uitwerken naar nog meer mooie dingen. En mijzelf niet langer wegcijferen.

Laat zien wat je kan. Laat zien wie JIJ bent. Laat niet over je heen lopen. Straal en glimlach. Zeg: "Here I am."  Omarm je ideeën. Doe wat jij graag wilt. Doe wat jij belangrijk vindt. Maar vooral laat zien dat JIJ het bent!