Vind hier de ervaringsverhalen! Ze geven moed, geruststelling, herkenning en verbinding.. Online magazine geniet van het leven met parkinson.

IK BEN TROTS OP WIE IK BEN!

“IK BEN TROTS OP WIE IK BEN".

Deze zin kwam ik net tegen op internet. Zo mooi! Iets waar ik helemaal achter sta. Ik heb wel de ziekte van Parkinson, maar ik heb wel mijn eigen ik weer gevonden. De positiviteit, de wilskracht en het genieten van dingen. Dat ben ik. En een hele wereld gaat voor me open. Ik mag en kan nu zoveel mooie dingen doen. Alle mooie contacten. En ook oude contacten die weer hersteld zijn. Je weer goed voelen door alles waar je aan mee mag werken. Lekker enthousiast zijn. Leuke dingen bedenken. Binnenkort hopelijk weer leuke uitstapjes. Ik voel me een gelukkig mens. Ik heb nu een socialer leven dan ik ooit gehad heb en dat voelt zo goed. En de mooie waardering die ik krijg voor wat ik doe. Ik wil hierbij een ieder bedanken voor het leuke contact dat we hebben. En de mooie dingen die we samen kunnen bereiken.