Vind hier de ervaringsverhalen! Ze geven moed, geruststelling, herkenning en verbinding.. Online magazine geniet van het leven met parkinson.

Ik doe mee aan werkbezoekdag op 16 november! Zie ik jou ook? 

Het is juist zo belangrijk en waardevol voor mensen met parkinson om nog aan het werk te kunnen. Iemand krijgt er zoveel voor terug. Het meedoen aan de maatschappij. En vooral deel uit maken van een organisatie en gezamenlijk ervoor gaan.

Waardering krijgen voor de dingen die je doet. En ook trots op jezelf zijn wat je hebt gerealiseerd. Dit alles zorgt ervoor dat het beter met ons gaat. 

Gaat het ene werk niet meer, zijn er dan wel andere manieren of werkzaamheden die je nog wel kunt doen. Een mindswitch maken. Kijken naar wat je zo leuk vindt om te doen en hoe kan ik dat blijven doen ook al heb ik een ziekte. 

Of totaal iets nieuws uitproberen. Altijd het proberen waard en door bezig te blijven voel je je ook beter. En kun je later zeggen. Nou, dat heb ik toch maar even gedaan.

Parkinson en werk is nog steeds een hot item. Het is zo belangrijk om nog gewoon alles te kunnen doen wat je leven betekenis geeft en juist de dingen wat jou positiviteit en waardering geeft. Laat zien, wat je nog wel kan! Je verdient een kans!

Het is juist goed om lekker aan het werk te kunnen en de dingen te doen die jou zo blij maken. Door de positiviteit, erbij horen en waardering kan het veel langer goed met je gaan. Je hebt parkinson, maar je kunt nog zoveel waardevols bijdragen. En zo'n fijn gevoel om gewoon nog je eigen centjes te kunnen verdienen.

Afgelopen jaar ben ik #ondernemer geworden. Ik heb mijn eigen bedrijf Jowija Marketing and Events opgericht. 

Wil je verder met mij doorpraten over werk en parkinson of een chronisch progressieve ziekte?

Binnenkort op www.werkbezoekdag.nl meer info hoe je een gesprek met mij kunt aanvragen! Ook voor meer informatie.

Zie ik jou ook op werkbezoekdag?