Vind hier de ervaringsverhalen! Ze geven moed, geruststelling, herkenning en verbinding.. Online magazine geniet van het leven met parkinson.

Ambassadeur ParkinsonNL

Ambassadeur bij ParkinsonNL

2021 is ook het jaar van ParkinsonNL.

- Eerst meegedacht met het bepalen van de merkidentiteit. 

- Vervolgens ambassadeur geworden van ParkinsonNL. 

Reactie Bert Kuipers van ParkinsonNL:

"Ik ben onder de indruk van je actieve rol als ambassadeur van ParkinsonNL en alle (terechte) aandacht die je voor Yoppers vraagt. "

Na alles wat ik op social media deel, leek het me ook leuk om ParkinsonNL op te geven voor actie warm hart. Helaas is het niet gelukt om bij de eerste 5 te eindigen, maar wel op een mooie 22e plek geëindigd met totaal 589 stemmen.  In totaal deden 203 goede doelen mee, dus 22e was helemaal zo gek nog niet.

Reactie Bert Kuipers van ParkinsonNL:

"Wat jammer van de uitslag vandaag dat je niet bij de top vijf zit, hoewel je binnen dat hele grote veld van deelnemers toch indrukwekkend hoog gekomen bent. En je hebt natuurlijk bij al je inspanningen van afgelopen tijd wel heel mooi aandacht voor parkinson gevraagd en gekregen en veel mooie reclame voor ParkinsonNL gemaakt!"

Reactie Jorrit Hoff:

"Op die 22ste plek mag je hartstikke trots zijn, Wendy! Ik denk dat je heel veel mesen bewust hebt gemaakt van Parkinson, dank daarvoor!!"