Vind hier de ervaringsverhalen! Ze geven moed, geruststelling, herkenning en verbinding.. Online magazine geniet van het leven met parkinson.

Vrouw en Parkinson Event was fantastisch!

Het was fantastisch! Wat een geweldige dag gisteren. Iedereen heeft genoten op het vrouw en parkinson event van online magazine Geniet van het leven met parkinson.
Al zoveel mooie reacties gekregen van de vrouwen. Dit krijgt een vervolg. Volgend jaar weer een vrouw en parkinson event!

En wat hebben we het heerlijk gehad op Recreatiepark De Dikkenberg en alles goed verzorgd door Patrick van café Schaapskooi De Dikkenberg. Het eten was super, de service super en zo goed geregeld allemaal. Als je in d'r buurt bent ga er eens langs om lekker even op het terras te genieten van het eten. Gisteravond nog een heerlijke schnitzel met gebakken champignons. Was echt smullen.

En leuk om Hans Louwerse te hebben leren kennen van Rock Steady Parkinson Boxing. In de middag waren de dames lekker aan de gang bij parkinson boxing. Later nog foto's van deze middag. Heel erg bedankt, Hans! En in oktober een interview met Hans in mijn magazine.

Bedankt alle sponsors. Door jullie hebben we kunnen genieten van deze dag, maar ook zo belangrijk om met vrouwen onder elkaar over de impact van de ziekte te praten.

Annelien Oosterbaan en Willanka Kapelle heel erg bedankt voor jullie mooie presentatie. Al enkele reacties dat ze dit een top presentatie vonden. Heel erg bedankt!

Ook Boston Scientific en Cue2Walk hebben dit mooie evenement gesponsord. Dank je wel!

En dank je wel aan onze fotografen Kees en Laura.

Speciale dank aan onze visagiste Wilma Scholte. Wat een schat van een mens en ze maakte de dames echt zo mooi. De vrouwen zijn je erg dankbaar!

En Els en Kees bedankt voor alles en de handmassage! Ik vind jullie een geweldig stel!

En dan nog iedereeen die ons gesponsord heeft met product voor the goodiebags. Hier later nog een berichtje over. Heel erg bedankt.

Door iedereen die wilde bijdragen aan dit evenement is het een top dag geworden.

vrouwen en parkinson events

 

#parkinson #vrouwenparkinson #vrouwen #impact #genoten #bedankt #bedanktvooralles #zorg #neurologie #verpleegkundige #huisarts