issuu.com/genietvanhetleven voor het online magazine Geniet van het leven met een chronische aandoening van Jowija Marketing & Events.

Zoek je iemand voor online marketing of een organiseertalent voor een paar uur in de week?

Voor de kleinere projecten kun je terecht bij Jowija!

Wendy van Wijk - Jowija Marketing & Events: "Organiseren en regelen is mijn sterkste kant. Dit gaat samen met content management, vinden van oplossingen en sharing information via de betreffende kanalen. Maar ook het ontwikkelen van communicatie materialen, presentaties en websites. Dus een all-in organisatietalent!"

Leuk om in gezamenlijk overleg iets moois neer te zetten.

Ruime ervaring/opleiding opgedaan door grote marketeers in de commerciële organisaties Procter & Gamble en Délifrance. Door alle ervaringen is de marketing nu mijn  2e natuur geworden, waarvoor ik ook alle lof krijg. Elke keer als ik een oud collega spreek of weer een waardevolle nieuwe connectie heb gemaakt. Reacties zoals: “wat doe jij dat goed als ambassadeur.” En “Leuk om te zien dat je nog steeds zo in de marketing bezig ben”.

Ben continu bezig met te kijken welke dingen zouden kunnen veranderen. Door gebruik van mijn commerciële en goede  analyserende vermogen en het geheel te belichten vanuit alle hoeken. Iets wat toch wel bijzonder is. Kan ik  goede gerichte adviezen geven.

Sinds november 2019 erg actief voor jonge mensen met parkinson. In november 2019 Yoppers Groene Hart opgezet. Ik heb van alles georganiseerd en ontwikkeld om van de ontmoetingsplek een succes te maken.

Kijk op www.yoppersgroenehart.nl

Diverse interviews in:

  • Tijdschriften

  • Krant

  • Radio

  • Televisie 

Meedenken en uitvoeren van projecten van de Parkinson Vereniging. Parkinson Vereniging en ParkinsonNL advies gegeven. Ontwikkelen van de Yoppers pagina in de Parkinson Magazine.

Ambassadeur van ParkinsonNL. Vanaf het begin betrokken in het proces om de merkidentiteit te ontwikkelen. Nu als ambassadeur deel ik veel op social media met een steeds groter bereik. De boekpresentatie van De Parkinson Pandemie georganiseerd in korte tijd. ParkinsonNL opgegeven voor Warm Hart en hiermee een mooie 22e plek behaald van de 203 doelen die hebben meegedaan.