Vind hier de ervaringsverhalen! Ze geven moed, geruststelling, herkenning en verbinding.. Online magazine geniet van het leven met parkinson.

Eerste blog: De Parkinson Familie

.Een tijd geleden, in juli 2019, heb ik tijdens een yoppers evenement een workshop bloggen gevolgd, gegeven door Mariette Robijn. Toen had je ook de tv serie Polopos, die aardig populair was. Ik vond het een leuk onderwerp om als eerste blog van mijn leven over te gaan schrijven. Ik kreeg er gelijk heel wat reacties op. Nu ik deze blog weer een keer lees vind ik hem zelf eigenlijk wel steengoed en wie weet een blog die mensen weer op andere ideeën brengt.

De Parkinson familie

Wat zijn de series zoals Polopos razend populair. En wie kent de familie Pos nog die op Chili hun eigen fles wijn hebben ontwikkeld.
En wat willen we ze allemaal toch graag volgen op Facebook.

Hoe gaaf zou het zijn als er een programma komt met mensen die Parkinson hebben van jong tot oud. Of alleen de Yoppers? Is wel een leuke naam voor een TV serie: The Yoppers. Dan weten mensen eerst niet wat ze kunnen verwachten en zijn daardoor misschien eerder geneigd te kijken?

Een TV serie waarbij ze de gekste dingen met elkaar meemaken, allerlei activiteiten gezamenlijk doen en waarin je ook kan zien dat elk individu hun eigen Parkinson problemen hebben.

Gelijk de kans om langs alle goede doelen te gaan en mee te doen voor meer awareness en hopelijk meer donaties. Denk aan Parkinson2beat en de wandelreis naar Compostela de Santiago van Erik de Waal. Gelijk meer bekendheid in Nederland over deze vreselijke ziekte en wat het allemaal met zich meebrengt.

En misschien leuk om ons eigen ``Parkinson`` product te ontwikkelen, waarbij de opbrengst ten goede komt van bijv. de Parkinson vereniging.

Mij lijkt het een heel gaaf idee.
Maar wie zou dit kunnen uitwerken en realiseren? Of blijft het bij een droom?