BESTEL HIER JE TICKET VOOR DE LIVE STREAM MET DE INSPIRERENDE GUY VAN LIEMT, GELUKSEXPERT, VANAF HET VROUW EN PARKINSON EVENT - 31 MEI 2024.

Volg ons LIVE vanaf eetcafe Schaapskooi op Recreatiepark De Dikkenberg te Bennekom.

Vanaf 10.00 gaat de webcam aan en kun je alles volgen over wat Guy van Liemt, de geluksexpert, wat hij ons komt vertellen over geluk. De andere sprekers zijn Annelien Duits (klinisch neuropsycholoog) en ervaringsdeskundigen Theo van Neerven en Karin Pinckaers-Lumey.

“Op deze dag gaan we met elkaar in gesprek over Geluk. Een thema dat goed past bij mijn platform elkaar positief inspireren.” Wendy van Wijk van Wendy’s Parkinson Journey is de initiatiefnemer van dit event. Meer informatie over het Vrouw & Parkinson Event kun je terugvinden op Acht vrouwen met parkinson organiseren Vrouw & Parkinson Event 2024 (wendysparkinson.com)

 

LIVE STREAM VINDT PLAATS OP:

DATUM:          31 MEI 2024

AANVANG:     10.00 UUR

EIND:               +/- 13:00 UUR

Guy van Liemt: “Geluk is niet altijd hetzelfde als plezier. Een plezierige ervaring is iets tijdelijks, terwijl er ook duurzamere vormen van geluk zijn. Zoals levenstevredenheid, die draait om welzijn en kwaliteit van leven. En daar horen alle emoties bij. Verdriet hoort bij het leven en is dus onderdeel van geluk. Dankbaarheid kan een belangrijke levensvaardigheid zijn om de kwaliteit van het leven zoals je het ervaart te vergroten."

Guy van Liemt RM is bedrijfseconoom en geluksexpert. Voormalig Unilever en P&G, stond Guy aan de wieg van EHERO, het geluksinstituut binnen de Erasmus Universiteit over geluk & economie. Guy was 10 jaar directeur van EHERO waarvoor hij onder meer de programma's Grondslagen van Geluk en Het Rendement van Geluk ontwikkelde en begeleidde. Daarnaast is Guy marketing- en merkexpert en betrokken bij diverse initiatieven. Hij is een veelgevraagd spreker over geluk, welbevinden, kwaliteit van leven, waarden en zingeving, en begeleidt verschillende organisaties die het eigen (werk)geluk willen vergroten.

Annelien Duits is psychologe, in 1998 gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, en sinds 1999 werkzaam als klinisch neuropsycholoog in Maastricht en inmiddels ook als Universitair Hoofddocent (UHD) in het Maastricht UMC+ en in het Radboudumc Nijmegen.
Als klinisch neuropsycholoog is Annelien betrokken bij de zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en neurodegeneratieve ziektes zoals de ziekte van Parkinson. Haar onderzoek is voornamelijk gericht op psychosociale zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun naasten.

 

 

Het grootste evenement in 2024 over Vrouw & Parkinson staat dit jaar volledig in het teken van geluk. Er komen veel goede sprekers langs op dit event. Zo is bijvoorbeeld de bekende geluksexpert Guy van Liemt aanwezig om te spreken over geluk en zal ook klinisch neuropschycholoog Annelien Duits spreken.

 

Het evenement zelf is uitverkocht maar niet getreurd! Jij kunt meekijken via de livestream

 

Een livestream ticket bestel je hier. De livestream is gratis voor abonnees. Heb je nog geen abonnement op Wendy’s Parkinson Journey? Dan betaal je 10 euro en krijg je ook nog een jaar toegang tot het online magazine met 3 edities in 2024. MIS DIT NIET en kijk mee!


Na bevestiging bestelling ontvang je de online link om de LIVE STREAM te kunnen volgen.

Hieronder de keus wel of niet abonnee. Daaraan gekoppeld zit de juiste prijs.