Vind hier de ervaringsverhalen! Ze geven moed, geruststelling, herkenning en verbinding.. Online magazine geniet van het leven met parkinson.

Speciale dag in januari

Op een dag in januari belde Margreet van Samen voor Elkaar - RTV Utrecht.

Vol verbazing reageerde ik. Je zei RTV Utrecht? Ze wilde langs komen en een interview afnemen. Margreet zei: ik breng niet alleen een cameraman mee, maar wil je ook verrassen met een diner thuis. Ik wist niet wat me overkwam. Zo enthousiast als ik ben, reageerde Ik, wat leuk, wanneer kom je langs?

Ondertussen in de gaten dat mijn kinderen na het telefoongesprek ook in bet complot werden betrokken.

En zo gebeurde het. Op een avond in januari komt de auto van RTV Utrecht de straat in gereden en parkeert zijn auto naast ons huis.

Klik op de link en kijk zelf hoe het verder afloopt.

RTV Utrecht - Margreet interviewt Wendy

En dan nog even wachten tot het uitgezonden wordt. En op die bewuste zaterdag werd het niet 1x uitgezonden, maar de hele dag werd dit herhaald.

Dat weerhield mij niet om vroeg mijn bedje uit te gaan en alleen op de bank vol spanning naar mijn interview te kijken  die op RTV Utrecht die dag uitgezonden werd. Ik had niet de mogelijkheid om van te voren alvast te kijken. Dus ik was STIK NIEUWSGIERIG!