Vind hier de ervaringsverhalen! Ze geven moed, geruststelling, herkenning en verbinding.. Online magazine geniet van het leven met parkinson.

Projecten Jowija Marketing & Events

Cue2Walk

Jowija werkt samen met Cue2Walk en een aantal partners, nl. Basalt, Fysio Duinoord, Havenfysio om een Academy ofwel een (digitaal) programma en tool om de Cue2Walk niet alleen als hulpmiddel bij freezing te gebruiken, maar ook als hulpmiddel om een actieve levensstijl te behouden en/of te ontwikkelen. De Academy moet de drager van het apparaat meer vertrouwen geven om weer een actief leven te leiden en de behandelaar helpen het proces op afstand te ondersteunen en te stimuleren. Op die manier vergroot Cue2Walk de zelfredzaamheid en levenskwaliteit van mensen met de ziekte van Parkinson en wordt de druk op de zorg verlicht.

 

Ambassadeur UwVerzuimregisseur

UwVerzuimregisseur begeleidt werknemers met een chronisch progressieve aandoening zoals parkinson of MS om van werk naar een uitkering te gaan. Zij hebben alle expertise in huis om je overal in bij te staan en gaan ook mee met je naar de verschillende afspraken.

UwVerzuimregisseur helpt chronisch progressieve zieke werknemers met de (vervroegde) WIA-aanvraag

👉🏽 zij gaan mee – schouder aan schouder (we zijn vertrouwenspersoon)
👉🏽 zij snappen het, want we hebben het zelf (we zijn lotgenotencoach)
👉🏽 zij gaan mee naar het UWV en de bedrijfsarts (we zijn inhoudsdeskundige)
👉🏽 zij rekenen het netto inkomen uit (we zijn financieel planner)

Als ambassadeur kan ik je in contact brengen met UwVerzuimregisseur. Ook ga ik voor meer zichtbaarheid zorgen van UwVerzuimregisseur op websites, bijeenkomsten, internet, social media, podcasts. Wil je iets inplannen of  heb je interesse, dan kun je contact opnemen met mij via info@jowija.nl.

Online magazine "Geniet van het leven met een chronische aandoening".

Een online magazine gericht op positiviteit. De mooie verhalen van ervaringsdeskundigen over hoe zij genieten van hun leven. Aandacht voor werk met een chronische aandoening en vrouw met een chronische aandoening. De mooie projecten die ons helpen om te genieten. Vaste rubrieken als evenementen, sport, muziek, eten. En niet alleen gericht op parkinson maar op meer aandoeningen zoals MS, alzheimer etc. Het eerste blad komt uit in september 2022. Planning in december het 2e blad. In 2023 verwacht ik 4 online magazines uit te gaan geven. Voor advertenties, vragen of interesse in een interview kun je contact opnemen via info@jowija.nl. Via geef.nl kunt u het blad ondersteunen. Van alle donaties die binnenkomen, gaat 10% naar ParkinsonNL.