Vind hier de ervaringsverhalen! Ze geven moed, geruststelling, herkenning en verbinding.. Online magazine geniet van het leven met parkinson.

Terugblik 2022

Elk jaar denk je wat zal ik volgend jaar doen? Kan dit weer net zo'n mooi jaar worden. Dat kan toch haast niet, denk je.

2022 bewijst dat dat kan. Dit jaar heb ik iets waar gemaakt wat ik nooit van tevoren zou hebben gedacht.

Met mijn 5,5 jaar diagnose Parkinson ben ik gewoon ondernemer geworden en leuke klanten waarmee ik mag samenwerken! Hoe gaaf!

Maar dat is niet alles gewoon mijn eigen magazine begonnen waarop ik zulke mooie reacties en waardering krijg. Nu al een succes met bijna 1.850 kijkers voor de kersteditie.

Al weer leuke ideeën voor nieuwe magazines en nog succesvoller te maken. Wat krijg ik hier een goed gevoel en energie van!
Ik sta gewoon van mezelf te kijken wat ik hier in mijn eentje even heb gerealiseerd.

Zo mooi om de verhalen te schrijven voor en met mijn lotgenoten, waar zij weer positiviteit uit kunnen putten, maar ook herkenning en gedetailleerde informatie in kunnen vinden.

En ja voor de eerste keer een podcast gemaakt met Annelien Oosterbaan en host Reinout Slee. De werkwaarde podcast. Dat was weer een hele nieuwe belevenis. En weer zo trots op. Dat heb ik maar weer even gedaan!

Wens jullie een positief 2023 met heel veel genietmomentjes!

Begin volgend jaar een nieuw logo voor mijn online magazine. Een illustrator gevonden voor mijn magazine. Over een paar weekjes meer daar over!